info@evenema.eu

+31 6 38 76 97 65

Zuiderzeestraat 42, 1784 CL Den Helder

Over ons

Over ons

Het beste professionele team

Het leven is een feest. Vier het met ons.

WERVING

Als het gaat om recruitment vinden wij het belangrijk om alles goed op elkaar af te stemmen. Naar wie ben je op zoek? Aan welke eisen moeten ze voldoen? Wat zijn de activiteiten? Wat wordt hun salaris?

EVENEMENTEN

We hebben de beste talenten, van DJ's tot muzikanten, ervaring in alle soorten feesten, van planning & organisatie tot uitvoering. Wij hebben diverse materialen, zoals: licht & geluid, karaoke sets, photobooths en kostuums.

CONSULTANCY

Wij maken de beste animatieprogramma's voor u of als u dit zelf wilt doen, kunnen wij u hierin adviseren en van leuke ideeën voorzien. We hebben ervaring met het geven van geweldige shows, groot en klein.

MARKETING

Wij beheren uw sociale media alsof het onze eigen media zijn. Wij bieden grafisch materiaal, copywriting, website of promotie van evenementen en activiteiten, inclusief effectieve reclamecampagnes gericht op uw potentiële klanten/gasten.

 1. WIJ MAKEN PLEZIER

  Samenwerken

  Goede samenwerking = een goed resultaat. Wij geloven dat een goede samenwerking niet alleen gebaseerd is op een contract, maar ook op relatie, vertrouwen en begrip voor elkaars behoeften en verwachtingen.
 2. WIJ MAKEN PLEZIER

  Wij nemen u het werk uit handen

  U bent de opdrachtgever, wij komen graag tegemoet aan uw wensen en eisen. Als het bijvoorbeeld om recruitment gaat, vinden we het belangrijk om alles goed op elkaar af te stemmen. Naar wie ben je op zoek? Voor welke periode? Aan welke eisen moet hij/zij voldoen? Wat zijn de activiteiten? Wat wordt zijn of haar salaris? Wij nemen u graag het werk uit handen en zorgen ervoor dat u krijgt wat u nodig heeft.

herinneringen - altijd herinnerd.

Werving gemakkelijk en leuk gemaakt

Vacature

Wij plaatsen de vacature op de bij ons bekende netwerken & website en bereiken regelmatig de entertainers waarmee wij samenwerken.

Profiel

Wij maken een profiel & sturen naar jullie toe.

Promotie

Met onze marketing skills doen we een gerichte promotie van de vacatures.

Contract

Bij akkoord sturen wij het contract van jou naar de geaccepteerde kandidaat.

Sollicitatie

Met de kandidaten houden we sollicitatiegesprekken.

REIS

Wij helpen uw nieuwe collega veilig aan te komen.

Aarzel niet om ons een bericht te sturen!

GENTERESSEERD IN WERKEN MET ONS?

  Drag View

  ELEVATE YOUR BUSINESS WITH

  Valiance theme

  Limitless customization options & Elementor compatibility let anyone create a beautiful website with Valiance.